Een IJzersterk concept

Een IJzersterk concept
woensdag 27 september 2017 - Intermix heeft hard gewerkt aan de lancering van IJzersterk. IJzersterk wordt nu al gebruikt door veel bedrijven!

IJzersterk is een marketingtool speciaal ontwikkeld voor de ijzerwaren groothandels. De groothandel kan zijn product een marketingboost door het gebruik van de social media platformen van de vakhandels. Ook voor de vakhandel zijn er voordelen! Wij hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.

IJzersterk is een marketingtool speciaal ontwikkeld voor de ijzerwaren groothandels. De ijzerwaren groothandels hebben een mooi product, een goede marketingstrategie en de middelen om deze strategie te verwezenlijken. De afnemer, in dit geval de vakhandel, verkoopt dit product, maar kan dit minder goed in de markt zetten. Waar ligt dit aan? Dat komt vaak, omdat het bij de vakhandel ontbreekt aan een gedegen marketingstrategie en aan de middelen om marketing optimaal op te pakken. 

Dit kan anders...

IJzersterk is op de markt gebracht om de groothandel te helpen zijn afzet te verhogen en om de vakhandel te helpen bij zijn marketing. De groothandel levert aan vakhandel A, vakhandel B en vakhandel C. Deze drie vakhandels willen het liefst zoveel mogelijke producten verkopen van de groothandel. De groothandel is hier alleen maar bij gebaat, want dan kan de groothandel de productie en de afzet verhogen.

Het zal toch mooi zijn als de groothandel de marketinguitingen van alle drie de vakhandels kan doen. Deze marketinguitingen moeten dan wel gedaan worden in de huisstijl van de vakhandel, met de contactgegevens van de vakhandel en met op de kanalen van de vakhandel. Ook is het handig, wanneer de groothandel niet bij de klanten van de vakhandel kan komen, zodat hier geen conflicten door kunnen ontstaan. IJzersterk is hiervoor de oplossing. 

Hoe werkt het?
Zowel leveranciers als vakhandelaren hebben een eigen login en kunnen voor eigen doeleinden de volledige kracht van dit all round media platform benutten: e-mailings/ social media/ blogs/ conversie pagina's, sms marketing, RSS feed, jaarplanning, campagne samenstellen enz). Het is het meest uitgebreide pakket van nu, zonder dat het moeilijk wordt.Heeft IJzersterk uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons via 0184 443017 of via wilco@intermix.nl

Reageren?

< Terug naar het overzicht