Look & feel mjvanriel.nl

{rs_bericht.titel}
dinsdag 31 juli 2018 - We hebben de website een compleet nieuwe en moderne look & feel gegeven. Meer weten?

De nieuwe website van Baneninhetgroen!

{rs_bericht.titel}
dinsdag 31 juli 2018 - Gezamenljk hebben we een unieke website gemaakt. Voor zowel werkgevers als werknemers zijn er handige functies ontwikkeld.

Wat betekent de nieuwe privacywetgeving AVG voor uw organisatie?

{rs_bericht.titel}
dinsdag 8 mei 2018 - Op vrijdag 25 mei 2018 wordt de nieuwe privacywetgeving van kracht. Lees hier welke maatregelen u dient te nemen.

Nieuwe website voor Oishi Fusion

{rs_bericht.titel}
vrijdag 20 april 2018 - Voor het nieuwe Japanse restaurant aan de Stationsweg in Sliedrecht hebben wij de website mogen maken.
Bezoek de website nu voor een impressie van het restaurant of neem alvast een kijkje op de menukaart. Wij hebben de sushi al geproefd, en zijn fan!
Lees verder

Dynaplus.nl

{rs_bericht.titel}
donderdag 28 december 2017 - De nieuwe website van Dynaplus is live! Je leert hier alles over de verschillende soorten schroeven.
Een schroef is niet zomaar een schroef...en niet elke schroef is hetzelfde. In het online schroevenlab is het verschil te zien tussen verschillende soorten schroeven en worden de kwaliteitsaspecten belicht.
Lees verder

Gedore Technag naar Kracht van Synergie

{rs_bericht.titel}
woensdag 20 december 2017 - Gedore Technag heeft gekozen voor de #KrachtvanSynergie! #Gefeliciteerd met jullie nieuwe #website !
De website van gedore Technag is in een geheel nieuw jasje gestoken. Aan de statsiteken was te zien dat veel mensen via de mobiel en iPad de website bezochten, maar de website was niet responsive. Dit probleem hebben wij verholpen. We hebben gekozen voor een duidelijke indeling van de website en een heldere navigatie. Met deze nieuwe website kan Gedore weer vooruit!
Lees verder

Fijne feestdagen!

{rs_bericht.titel}
woensdag 20 december 2017 - Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2018. We bedanken u voor de samenwerking en het vertrouwen in 2017.

Bedrijfsuitje

{rs_bericht.titel}
maandag 27 november 2017 - Het bedrijfsuitje naar Edinburgh was een groot succes, team Intermix kijkt terug op een mooi weekend! Nu back to work!
Zomaar een aantal activiteiten:
Lees verder

Conversie Cockpit

{rs_bericht.titel}
vrijdag 3 november 2017 - Het meten van conversie is niet onmogelijk, maar juist super simpel met onze conversie cockpit! Lees meer via
Voor elke inspanning die je doet omtrent je website of webshop hoop je op een zo hoog mogelijke conversie. Deze conversie kan een bestelling zijn, een ingevuld contactformulier of een offerte aanvraag. Dat hangt helemaal af van het doel wat je hebt met jouw website. Wij hebben meetbaar gemaakt welke inspanning leidt tot de hoogste conversie. Lees hieronder hoe!
Lees verder

Een IJzersterk concept

{rs_bericht.titel}
woensdag 27 september 2017 - Intermix heeft hard gewerkt aan de lancering van IJzersterk. IJzersterk wordt nu al gebruikt door veel bedrijven!
IJzersterk is een marketingtool speciaal ontwikkeld voor de ijzerwaren groothandels. De groothandel kan zijn product een marketingboost door het gebruik van de social media platformen van de vakhandels. Ook voor de vakhandel zijn er voordelen! Wij hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.
Lees verder
12