Communicatie cockpit

Communicatie cockpit:                 

 

Klanten bereiken wordt steeds complexer. Waar vind ik mijn klanten? Werkt die folder nog wel? Is deze Facebookpost wel goed genoeg? Dit zijn vragen die wij, in de huidige tijd, overal om ons heen te horen krijgen. Vanwaar die onzekerheid? Nou, die komt eigenlijk voort uit de snelheid waarmee alles gebeurt. Wij hebben een speciale communicatie cockpit ontworpen, waardoor alle facetten van uw online marketing onder een dak samen gebracht zijn. Uw klanten zijn namelijk verspreid over verschillende social media platformen of misschien wel helemaal niet te vinden op social media. U heeft wel veel email adressen tot uw beschikking, waardoor een mailing sturen tot de mogelijkheden behoort. U gebruikt voor de mailings het programma MailChimp, voor de Social Media de aparte kanalen en een blog schrijven moet u eerst via uw eigen website doen! Dit is erg omslachtig, waardoor de factor tijd weer naar voren komt. De factor tijd hebben wij verkleind, waardoor de stap naar de ideale marketingmix steeds kleiner wordt. Wij hebben namelijk al deze facetten samengebracht in onze Communicatie Cockpit!

De informatie die de klant verwacht te ontvangen moet op elke moment, overal te benaderen zijn. De combinatie website, mailings en social media wordt daardoor wel erg belangrijk. Dit is een gigantische uitdaging. De communicatie cockpit zorgt ervoor dat deze uitdaging voor u geen uitdaging meer is, maar een vanzelfsprekende handeling.

De communicatie cockpit biedt u:

  • Een totaaloplossing voor uw communicatieplan

Een totaaloplossing en dat allemaal samengevoegd in een applicatie, dat is wat de communicatie cockpit is. In dit totaalpakket kunt u mailings verzenden, al uw social media koppelen en de gedane uitingen op de voet volgen.

  • Een overzichtelijke content kalender

Weten wanneer uw uitingen gedaan worden, zodat u kan meten wat er daadwerkelijk op af komt is een van de functies die de communicatie cockpit u biedt. Daarnaast is het mogelijk om ver voor uit te plannen op uw social mediakanalen. Iets wat via Facebook kan, maar op LinkedIn en Twitter is dat niet mogelijk. Wij hebben dit mogelijk gemaakt!

  • Uitgebreide statistieken

Inzicht verkrijgen in de statistieken van uw marketinguitingen is uiteindelijk het allerbelangrijkste van uw marketing. Werkt de ene uiting minder dan de andere uiting, weet u dat u een van de twee uitingen even aan moet passen. Zo optimaliseert u uw marketinguitingen en zet u de stap naar een beter resultaat!

  • Een uitgebreid mailingprogramma met ongekende mogelijkheden

Mailings versturen met daarin uw eerdere geschreven blogs en social mediaberichten? Dat kan via ons mailingsysteem. Deze ongekende feature bespaart u een hoop tijd. De eerder geschreven berichten moeten alleen nog in de juiste volgorde gezet worden en u heeft de ideale mailing!

 

Kortom, de communicatie cockpit zorgt ervoor dat u uw marketinguitingen geheel geautomatiseerd kunt laten verlopen. Daarnaast biedt de communicatie cockpit de mogelijkheid tot het maken van een strategie voor uw transactionele marketinguitingen. Uw klant heeft deze maand een APK-keuring gedaan en u weet dat deze auto precies over een jaar weer een APK-keuring nodig heeft. Met de communicatie cockpit kunt u inplannen dat deze persoon volgend jaar een mail ontvangt met de mogelijkheid tot het maken van een afspraak voor een nieuwe Apk-keuring.

Een aantal klanten hebben inmiddels een aantal laaiende recensies achtergelaten over de communicatie cockpit!

Henk Jacobs, MAKITA :’’ De communicatie cockpit maakt het mogelijk om onze klanten persoonlijk te benaderen. Dat is niet nieuw , maar nieuw is wel dat we de laatste jaren door de sociale media een veelheid van kanalen erbij hebben gekregen’’

Dirk van Lysebeth, MONDIAL GIFTS: ‘’Ik heb eindelijk ingezien, wat de geweldige mogelijkheden zijn van de communicatie cockpit. Schitterend programma. Wou ik toch even kwijt …. Grt Dirk.’’

Annemarie Blans, HELEMAAL VAN DE TAART:’’ Het is voor mij belangrijk dat ik me kan blijven focussen op mijn passie. De communicatie cockpit helpt me hierbij. Met weinig moeite heb ik toch een heel groot bereik op een hele makkelijke manier.’’

Met de communicatie cockpit zet u de eerste stap naar het beter en sneller uitvoeren van uw marketingstrategie. Wij vertellen u graag meer over deze communicatiecockpit onder het genot van een kop koffie.