GOOGLE MODULE

In ons Kracht van Synergie pakket wordt standaard de Google Module meegeleverd. Deze module zorgt er simpel gezegd voor dat uw organische Google vindbaarheid stukken beter wordt. Niet alleen het bezoekersaantal wordt aanmerkelijk hoger, maar door de specifieke woordcombinaties worden ook de relevante bezoekersaantallen een stuk hoger! Dit zorgt voor een grotere kans op conversies op uw website of webshop!

De werking:

Wanneer u inlogt in de Kracht van Synergie manager vindt u de Google Module. Deze staat tussen o.a. de communicatie cockpit en de conversie module, waardoor de Kracht van Synergie een van de meest geavanceerde systemen van dit moment is. In de Google Module is het mogelijk om onbeperkt Google woordcombinaties aan te maken. Dit klinkt niet alleen interessant, maar dat is het ook.

Vanuit de Kracht van Synergie worden, alle door u gemaakte, Google woordcombinaties direct ingeladen in Google. Het systeem maakt er dus geheel geautomatiseerd een dynamische landingspagina van. Deze landingspagina zorgt ervoor dat u vindbaar bent op het vlak dat u dat wilt. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

De brug slaan tussen de zoekwoorden die Googlegebruikers gebruiken en de zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden was nog nooit zo gemakkelijk. Google past constant de regels van het welbekende algoritme aan, waardoor we genoodzaakt zijn om op dag basis onze Google module te updaten.  

Voor een mens is dit een gespecificeerd, tijdrovend en kostbaar werk. Juist daarom hebben wij de Google module ontwikkeld. Alle criteria zijn opgenomen in dit systeem.  Wij zorgen ook dat de eenmaal aangemaakt Googlepagina’s constant worden geüpdatet door ons systeem, waardoor u maar eenmaal deze handeling hoeft te verrichten. Van deze handeling heeft u daarna nog jarenlang profijt.

 

 

 

 

 

''Wij zijn eindelijk echt zichtbaar geworden op het internet'' aldus een tevreden klant.

Het uitgebreide pakket van de Kracht van Synergie zorgt ervoor dat de koppeling tussen Google, Social Media en alle content op de website optimaal is. Hoe hoger de dynamiek rondom de website is, hoe hoger de Google ranking zal zijn. De Google Module is gekoppeld aan alle andere onderdelen van de website, waardoor de dynamiek rondom de website erg hoog is. Dit komt de vindbaarheid van de website ten goede. Zo bieden de Googlepagina’s meteen ruimte aan de producten, nieuwsberichten en webpagina’s die bij de desbetreffende Google woordcombinatie horen.

Een voorbeeld: Men maakt de Google woordcombinatie ‘’Merk schoenen Rotterdam’’ aan. Op deze pagina kan men dan alle merkschoenen koppelen, alle nieuwsberichten over nieuwe merken die in de verkoop zijn gekomen en de webpagina waarin alle merken genoemd worden. De toevoeging Rotterdam zorgt ervoor dat mensen die op zoek zijn naar een winkel in Rotterdam automatisch ook bij de desbetreffende webshop terecht komen, ook al is deze webshop helemaal niet in Rotterdam gelegen.

Uiteindelijk zorgt deze Google woordcombinatie ervoor dat het aantal relevante bezoekers op de website aanzienlijk stijgt, waardoor de afzet van de gekoppelde producten, een daarmee ook de omzet, zullen gaan stijgen. De omzet die gegeneerd wordt vanaf bovenstaande pagina wordt overzichtelijk weergegeven via de meegeleverde Conversie Module.

Met de Google Module zet u dus een grote stap op het gebied van Google vindbaarheid. Dit is niet de belangrijkste functie van deze module, dat is namelijk de relevante bezoekersaantallen verhogen op de website. Door de specifieke Google woordcombinaties zorgt u er zelf voor dat u gevonden wordt op de voor u relevante zoekwoorden. Het schieten met hagel is dus voorbij! Het moment om internet gemakkelijker strategisch in te zetten is begonnen!

Voor meer informatie over de toepassingen en functies van de Google Module kunt u contact opnemen met Intermix via 0184 – 43 30 17 of via info@intermix.nl