Joh. de Heer – more than music, since 1898

Joh. de Heer is sinds 2015 een zeer gewaardeerde klant van ons. Intermix heeft de website en webshop ontwikkeld voor Joh. de Heer en voorzien van de juiste techniek om deze op diverse media volledig tot zijn recht te laten komen. De website & -shop zijn dan ook volledig ‘responsive’ waardoor het gebruiksgemak optimaal is. Joh. de Heer maakt ook gebruik van ‘de Kracht van Synergie’, ons succesvolle all-in-one online platform waardoor dit mooie bedrijf klaar is voor de digitale toekomst.

 

Joh. de Heer is al sinds 1898 toonaangevend op het gebied van muziekinstrumenten. In de bijna 2000m2 grote showroom in Sliedrecht kun je terecht voor piano’s, orgels, blaasinstrumenten, gitaren en nog veel meer soorten instrumenten. Niet alleen voor verkoop trouwens want ook het huren van instrumenten behoort tot de mogelijkheden. Naast instrumenten vind je hier ook een ruim assortiment aan accessoires en bladmuziek bijvoorbeeld. Bovendien kun je bij Joh. de Heer ook terecht voor onderhoudswerkzaamheden, kleine en grote reparaties en revisies.

Kenmerkend voor Joh. de Heer is dat de organisatie altijd meegegaan is met de tijd en dat daarbij ook altijd speciale aandacht aan de kwaliteit van de medewerkers is besteed. Op elke afdeling zijn er specialisten aanwezig waardoor alle vragen van klanten op een vriendelijke en deskundige manier beantwoord kunnen worden.

Dat dat wordt gewaardeerd door de klanten blijkt uit het feit dat Joh. de Heer inmiddels 1 van de grootste zaken in de Benelux is. De gemiddelde waardering van de klanten ligt ruim boven de 9 en naast de kwaliteit van de medewerkers zal dat ook te maken hebben met de laagste prijsgarantie en de vele A-merken die Joh. de Heer in zijn assortiment heeft.

Bekijk de website eens: www.johdeheer.nl of ga langs in Sliedrecht om de kwaliteit zelf te ervaren.