M.J. van Riel – Moving industries forward

Voor M.J. van Riel hebben we de website een compleet nieuwe en moderne look & feel gegeven met een heldere structuur waardoor snel gezocht en gevonden kan worden. Ook de achterliggende techniek is volledig up-to-date gebracht. Zo is de website bijvoorbeeld responsive gemaakt waardoor de site ook op een smartphone of tablet er mooi uitziet en goed te gebruiken is.

M.J. van Riel is een toonaangevend bedrijf op het gebied van horizontaal en verticaal transport. Zowel nationaal als internationaal. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verplaatsen van bijzonder lange, volumineuze en/of zware onderdelen. Zo kunnen onderdelen tot wel 700.000 kilo getransporteerd en geplaatst worden.

M.J. van Riel heeft een lange ervaring – sinds 1946 – en vergaande expertise waardoor aan diverse industrieën en sectoren oplossingen geboden kunnen worden op het gebied van onder andere:

- bijzonder transport zoals het vervoeren en plaatsen van een complete brug
- hijsen en heffen met bijzondere kranen waardoor hoogtes van meer dan 100m bereikt kunnen worden
- industriële verplaatsingen zoals het verplaatsen van complete productielijnen voor een verhuizing
- projectmanagement is voor bijzondere projecten in goede handen bij het gespecialiseerde projectbureau

Om deze oplossingen te kunnen uitvoeren wordt gebruikgemaakt van diverse, algemeen inzetbare,transportmiddelen maar ook zeer gespecialiseerde transportmiddelen. En voor het hijsen en heffen zijn er relatief kleine hijskranen van 40 ton tot extreem zware hijskranen die tot wel 400 ton kunnen hijsen. Ondanks alle bijzondere transportmiddelen en kranen staat de mens centraal bij M.J. van Riel en wordt er veel tijd, geld en aandacht besteed aan de ontwikkeling van de medewerkers.