MONDIAL GIFTS

Mondial Gifts is, zoals wij het noemen, een echt succesverhaal op internet. Mondial Gifts is een Belgisch bedrijf wat relatiegeschenken verkoopt via het internet. Mondial Gifts is al klant bij Intermix sinds 2003 en de samenwerking is de afgelopen jaren erg vruchtbaar gebleken. De website van Mondial Gifts is in de afgelopen jaren sterk verbeterd en heel stuk frisser en mooier geworden. Mondial Gifts had hier zelf hele mooie en goede ideeën voor en in samenwerking met Intermix is de lay-out geworden zoals deze nu is.

Mondial Gifts is daarnaast fervent gebruiker van het Kracht van Synergie platform. Mondial Gifts maakt gebruik van de communicatie cockpit en de Google Module. De Google Module is een ware uitkomst gebleken voor Mondial Gifts. Voorheen was Mondial Gifts een Franstalige en een Nederlandstalige website. Dit zorgde ervoor dat de vindbaarheid in Google in België steeds lastiger werd. De zoekwoorden van deze website werden vaak op een verkeerde manier vertaald etc. De keuze is toen gevallen op het maken van een Nederlandse website, een Franse website en een Beglische website. Door het aanmaken van Google Pagina’s op al deze website zorgt Mondial Gifts ervoor dat ze op de, door hun gewenste, zoektermen gevonden worden in alle talen. Deze verandering was wel een spannende zet, aangezien de Googlepositie op dat moment al erg sterk was. Het aanmaken van de Google Pagina’s bleek uiteindelijk wel een goede zet, aangezien Mondial Gifts op dit moment een van de best vindbare relatiegeschenken websites is in Google.

Mondial Gifts voegt nog elke dag nieuwe Google Pagina’s toe, waardoor men een zeer dynamische website heeft. Daarnaast heeft Mondial Gifts op dit moment al meer dan 2500 Googlepagina’s, waardoor de relevante bezoekersaantallen op de website heel hoog zijn. Dit is duidelijk terug te zien in het aantal conversies (aankopen of offerte aanvragen) in de webshop.

De communicatie cockpit wordt erg veel gebruikt door Mondial Gifts. Er worden veel mailings verstuurd aan het gigantische klantenbestand van Mondial Gifts. Dit klantenbestand is in de afgelopen 15 jaar opgebouwd en hier wordt nog elke maand veel aandacht aan besteed.

Kortom, wij zijn erg trots op de samenwerking met Mondial Gifts en hopen in de toekomst samen nog veel meer voor elkaar te kunnen betekenen op het gebied van internet. De ideeën van Mondial Gifts lijken niet te stoppen, waardoor hun internetpositie de komende jaren alleen nog maar sterker zal worden.