Traiteur de Culinair – Vakmanschap laat zich proeven!

Traiteur de Culinair is in 1999 van start gegaan en richt zich met name op catering op locatie en het aanbieden van hoogwaardige kant-en-klare maaltijden. Deze maaltijden worden in een open keuken bereid. En ook belangrijk, er wordt uitsluitend met mooie ingrediënten gewerkt waardoor je verzekerd bent van niet alleen lekker, maar ook gezond voedsel. De kernwoorden waar Traiteur de Culinair zich mee onderscheidt, zijn: klantgerichtheid, kwaliteit, zorg en volledige aandacht voor de klant en het evenement.

Traiteur de Culinair biedt particulieren de mogelijkheid om kant-en-klare maaltijden, warm of koud af te halen. Naast de gerechten op het menu zoals spareribs en nasi kan er ook gekozen worden uit de dagelijks wisselende magnetron- en/of ovenmenu’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heerlijke stamppotten. De klanten stellen de kwaliteit van Traiteur de Culinair in ieder geval enorm op prijs. Dat blijkt wel uit de vele positieve reacties op bijvoorbeeld Facebook.

 

Aan bedrijven worden de ‘overwerk-maaltijden’ aangeboden. Wil je eens iets anders eten dan de gebruikelijke pizza, kijk dan ook eens op de menukaart van Traiteur de Culinair. Bezorgen is voor bedrijven ook mogelijk.

Het menu wordt regelmatig veranderd. Zo heeft iedere maand een thema waardoor je verzekerd bent van afwisselende maaltijden.

Als cateraar heeft Traiteur de Culinair een ruime ervaring in kleinere evenementen, bijvoorbeeld in de huiskamersfeer. Maar ook voor grotere evenementen, voor zelfs meer dan 500 gasten, kun je hier terecht. Dat dat op hoog niveau gebeurt, blijkt ook uit het feit dat Traiteur de Culinair exclusief de catering verzorgt op de unieke locatie van het Museum Vlaardingen. Door de ruime ervaring van Traiteur de Culinair met evenementen kan er ook goed meegedacht worden over de invulling van het evenement.

Voor Traiteur de Culinair heeft Intermix de website ontwikkeld. Daarnaast is voor cateringopdrachten een workflowsysteem geprogrammeerd waardoor het mogelijk is om de juiste producten in de juiste hoeveelheden te bestellen. Ook de personele bezetting van dat evenement vormt een integraal onderdeel van het systeem evenals het maken van offertes.