Wim Pel Productions

Wim Pel Productions is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in nasynchronisatie, voice-overs en audio-nabewerking. Deze audio postproduction studio werkt voor gerenommeerde klanten als Disney, Dutch FilmWorks en de VRT. Wim Pel Productions is niet alleen nationaal maar ook internationaal een toonaangevend bedrijf.

De creatieve professionals creëren op vakkundige wijze de nasynchronisatie voor films, tv en games. Ook voor voice-overs voor documentaires, commercials en luisterboeken ben je hier aan het juiste adres. Een andere specialiteit is de audio-nabewerking. Wim Pel Productions beschikt voor deze activiteiten over maar liefst 12 professionele studio’s.

Dit familiebedrijf focust zich volledig op kwaliteit en subtiliteit. Een bekende uitspraak binnen de organisatie is dan ook: “wij doen ons werk pas goed als het niet opvalt.” Speciale aandacht wordt daarbij ook besteed aan het taalgebruik. Zo worden er geen modewoorden gebruikt omdat daardoor de productie veel sneller gedateerd zal raken. Door zo te werken kan de opdrachtgever van Wim Pel Productions nog vele jaren gebruikmaken van het eindresultaat.

De omstandigheden op de markt van Wim Pel Productions zijn sinds de oprichting van het bedrijf vaak en snel veranderd. Door daar continu op in te spelen heeft het bedrijf zich niet alleen een sterke positie verworven maar kan het ook vol vertrouwen naar de toekomst kijken.

Voor Wim Pel Productions heeft Intermix een workflowsysteem ontwikkeld. Daarmee is het mogelijk om alle werkzaamheden van een project toe te wijzen aan de juiste personen, ook externen. Deze personen kunnen inloggen in het systeem, zien welke werkzaamheden zij moeten verrichten en ook kunnen zij aangeven dat het werk gedaan is. Daardoor heeft Wim Pel Productions een perfect inzicht in het uitstaande werk en de status hiervan.