Socialmedia Partner

Socialmedia Partner - logo_(1)

Zoekt u een Socialmedia partner? Bent u een social media expert of content marketeer die voor andere organisatie's en bedrijven hun socialmedia en content verzorgt. U kunt bij Intermix een Socialmedia partner worden en mee doen aan het partner programma.

 Socialmedia Partner - foto

Intermix heeft als eerst een baan doorbrekende platform ontwikkeld dit speciaal ontwikkeld voor bedrijven dit is het Socialmedia partner programma. Of beter gezegd nog: speciaal ontwikkeld voor content marketeers die werken binnen een bedrijf of hun diensten als externe partij aanbieden.

 

Deze applicatie zorgt voor klantbinding tussen content marketeer en het bedrijf, het zorgt voor marketing en statistieken overzichten en het zorgt voor verlichting en efficiëntie voor de marketeer.

 

Een baan doorbrekende win-win formule, die inmiddels zijn werking bij kleine en grote bedrijven heeft bewezen en nu snel groeiend is binnen Europa. Na het lanceren van een zeer succesvolle pilot op het gebied van social media en content management willen wij graag het Socialmedia partner programma uitbreiden met de beste mensen in Nederland en in het buitenland.

 

Wilt u meer weten over het Socialmedia partner programma?

Bekijk meer informatie op onderstaande link.