Alphatron.com, op de kaart!

‘’Ondernemingen op de kaart zetten door de inzet van een persoonlijke internetstrategie’’

Alphatron is de overkoepelende organisatie van vier ondernemingen, actief in vier verschillende werkvelden; marine, security, medical en broadcast. Alphatron wilde de algemene holding website inzetten om de vier verschillende dochterondernemingen op de kaart te zetten en een persoonlijke weergave te geven van de werkzaamheden die hierbij horen.

 

Intermix heeft de nieuwe Alphatron website ontwikkeld, een derde partij heeft het design voor haar rekening genomen en Intermix heeft de techniek achter de website (CMS) ontwikkeld. De samenwerking tussen Alphatron en Intermix heeft geleid tot een professionele en persoonlijke weergave van de vier verschillende bedrijfstakken, waarin Alphatron actief is. Alphatron heeft naast de reguliere website ook een mobiele website om de bereikbaarheid van de website te vergroten.

 

Er kan worden geconcludeerd dat de nieuwe Alphatron website een goed inzicht verschaft in de werkzaamheden die door Alphatron worden verricht en dat deze op een professionele en overzichtelijke manier worden aangereikt. Neem gerust een kijkje op http://www.alphatron.com.