Beglobal.nl, Onderscheiden door techniek!

Innovatief differentiëren door de inzet van de nieuwste techniek.

Be Global was al één van de grotere spelers op de markt van relatiegeschenken, maar wilde zich onderscheiden door het ontwikkelen van een nieuwe website. Be Global besloot in samenwerking met Intermix een innoverende website te ontwikkelen om vooruit te lopen op de concurrentie. 

 

De verouderde website is vervangen door een compleet nieuwe website, waarbij de nieuwste technieken en systemen zijn toegepast. Het resultaat is een revolutionaire website, welke als vooruitlopend wordt beschouwd op de markt van relatiegeschenken.

 

Het grote assortiment wordt overzichtelijk weergegeven in duidelijke categorieën, waardoor het de gebruiksvriendelijkheid van de website ten goede komt. Ook aan de kant van de gebruiker kan er uitgebreid gefilterd worden voor het eenvoudig zoeken naar producten met de gewenste specificaties.


Door de slimme aanpak van Be Global en Intermix kan het grote assortiment op een efficiënte wijze worden weergegeven en onderscheidt Be Global zich van de vele concurrenten. Neem gerust een kijkje op www.Beglobal.nl voor het resultaat!