Beter berekend op bedrijfsongevallen

Bedrijfsveiligheid is een actueel begrip. Een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, is Aukes Training en Advies. Intermix heeft de gloednieuwe webshop voor hun verzorgd. Alle producten op gebied van bedrijfshulpverlening zijn nu allemaal in deze webshop te vinden.

 

Aukes Training en Advies maakt in samenwerking met de klant eerst een grondige analyse van de risicobronnen in een bedrijf. Het doel is altijd om risico’s te verminderen en het veiligheidsbewustzijn te verhogen. Na de analyse kan Aukes Training en Advies maatwerk bieden voor elk bedrijf. Elk bedrijf is tenslotte anders en heeft andere eisen op gebied van bedrijfsveiligheid.

 

De webshop brengt de producten op een stijlvolle manier aan de man. Bovendien is de Google module geïmplementeerd en daardoor zal de webshop in de toekomst goed vindbaar zijn. De Google module is een goed middel om te zorgen dat men gevonden wordt op de zelf geselecteerde zoektermen.

 

Wilt u uw website ook uitbreiden met een webshop? Intermix is graag uw partner om de digitale mogelijkheden te benutten!