Bij Ergosun schijnt het zonnetje altijd!

Een gezond zomers kleurtje wil iedereen. Helaas komen de Nederlandse weersomstandigheden niet in de buurt van een lekker Mediterraans Middellandse zeeklimaat. Ergosun zorgt ervoor dat je ook hier toch op een natuurlijke manier kunnen zonnen.


Ergosun is een zonnestudio waar klanten op een verantwoorde manier kunnen zonnen. Hoe je dat doet? Af en toe een momentje ontspannen in de zonnewarmte. Het vooral niet overdrijven. Bakken is uit. Je goed voelen is van alle tijden. Ergosun biedt elke klant een optimaal dienstenpakket. Om deze formule kracht bij te zetten is Intermix ingeschakeld. Door middel van een gloednieuwe website zal Ergosun ook op online gebied stappen vooruit zetten.
 

De website is volledig vernieuwd en een webshop actief ingezet. Via de webshop zullen hoogwaardige producten aan de man worden gebracht. Intermix zal de website en webshop voorzien van de nieuwste technologische snufjes. De lay-out wordt opgefrist en de speciale Google module zal geïmplementeerd worden. Iedereen begrijpt dat de online vindbaarheid erg belangrijk is in de huidige digitale samenleving en met de Google module wordt dit een stuk makkelijker. Ergosun kan zelf bepalen op welke zoektermen men gevonden wil worden. De Google module richt de webpagina’s zodanig in dat al deze pagina's geoptimaliseerd zijn.

Ergosun timmert flink aan de weg en Intermix hoopt middels de nieuwe website en webshop een steentje bij te dragen aan Ergosun. Want met behulp van Ergosun hoef je niet meer aan de Middellandse zee te zitten voor een lekker zonnetje. In plaats daarvan haal je de zon naar jou toe!