CRM / Warehousing - Meer dan licht

De belangrijkste uitgangspunten bij dit voorraadsysteem waren efficiency, overzichtelijkheid, het in kunnen zetten van marketing acties en het verminderen van de foutkans.


Bij zo'n succes komt natuurlijk meer kijken dan alleen een goede webshop. Om alle bestellingen, inkopen en voorraden goed te kunnen beheren heeft Intermix recent ook een voorraadsysteem ontwikkeld dat het werk van Meer dan licht aanzienlijk overzichtelijker maakt.

Intermix koppelde de diverse webshops en de bijbehorende CRM systemen aan elkaar. In de webshops worden meerdere orders geplaatst. Alle orders worden gekoppeld en overzichtelijk weergegeven in het voorraadsysteem. Welke klant bij welke webshop hoort, blijft te allen tijde zichtbaar, hier kan tevens op gefilterd worden. Alle artikelen van meer dan licht worden geconsolideerd in een artikel database, die samenwerkt met het voorraadsysteem.

Dit speciaal voor Meer dan licht op maat gemaakte voorraadsysteem, maakt het mogelijk ten allen tijde inzicht te hebben in voorraadinformatie. Het afhandelen van de orders, het inkopen van nieuwe goederen, het onderhouden van klantcontact en het gericht in kunnen zetten van marketing acties worden makkelijk en overzichtelijk.

Meer dan licht kan door blijven groeien met een systeem dat voorraadbeheer leuk maakt!