Dolmar haakt in op de smartphone-generatie

Websites geoptimaliseerd voor mobiele weergaves blijven toenemen. Ook Dolmar speelt hierop in. Dolmar is een gespecialiseerd bedrijf is alles wat met tuingereedschap en –machines te maken heeft.

 

Via de gloednieuwe mobiele website kan iedereen heel eenvoudig vanaf de smartphone op zoek naar het juiste tuingereedschap!

 

Daar waar Dolmar voorop loopt op de laatste trends op het gebied van tuingereedschap, gaan zij nu ook mee met de digitale trend van mobiele websites. In navolging van moederbedrijf Makita heeft Dolmar nu ook een mobiele website van hoge kwaliteit.

 

Als er met een smartphone of tablet naar de Dolmar website gesurft wordt, zal automatisch de mobiele website worden weergegeven. Er is extra aandacht geschonken aan de snelheid van de website, evenals de gebruiksvriendelijkheid. Overbodige beeldmateriaal is weggelaten en daardoor is de website overzichtelijk en supersnel.

 

Dolmar kan de mobiele website, net als de normale website, eenvoudig vullen met de internationale productendatabase. Makkelijk voor Dolmar, maar ook makkelijk voor de consument. Tenslotte, als u zelf in uw tuin aan het klussen bent en u bent op zoek naar het juiste gereedschap, bent u slechts een paar vingerbewegingen verwijderd van een supersnelle website van Dolmar!