EZ Mouse - Een wel heel bijzondere muis!

Dit draait allemaal om de verkoop en promotie van een wel heel bijzondere muis. Deze draadloze muis werkt zonder traditionele batterijen, is USB oplaadbaar en voorzien van een power back up. Tijdens het opladen kunt u gewoon door blijven werken.

Onlangs heeft Intermix een website met webshop en een aantal andere functionaliteiten gerealiseerd voor Digitz EZ Mouse. Dit draait allemaal om de verkoop en promotie van een wel heel bijzondere muis. Om dit mooie product te verkopen en promoten vroeg EZ Mouse ons een website te maken, voorzien van een webshop en de mogelijkheid om online je cover te kunnen ontwerpen. Het design van de website is aangeleverd en door Intermix naadloos geïmplementeerd en opgebouwd boven op het framework.

Voor het realiseren van de website en webshop had EZ Mouse een aantal eisen waar deze aan moest voldoen. Zo moest het mogelijk zijn om online de gepersonaliseerde covers te ontwerpen en bewerken. Daarnaast moest het mogelijk zijn om de bestelling online af te ronden en te betalen. Als klanten een gepersonaliseerde cover bestellen, moest er bij de uiteindelijke bestelling een druk klaar bestand gegenereerd worden, zodat deze direct naar de drukker gestuurd kan worden.

Om al deze eisen te verwerken heeft Intermix een aantal aspecten gerealiseerd. Allereerst is er een catalogus aangemaakt ten behoeve van de webshop met hierin alle informatie omtrent artikelbeheer, klantbeheer, bestellingen, actiecodes, verzend/betaalopties, enz. Zo kunnen bestellingen eenvoudig verwerkt worden. Via het integreren van PAM (Pagina en Menu) kan de website eenvoudig bijgehouden worden. Er kunnen pagina’s/menu’s toegevoegd worden en de teksten kunnen eenvoudig bijgewerkt worden. Daarnaast heeft Intermix een EZ Mouse Tool ontwikkeld. Deze tool maakt het mogelijk voor klanten om zelf covers te ontwerpen en bewerken. Hierbij is er keuze uit templates of een eigen upload van bijvoorbeeld een foto. De afbeelding kan geroteerd worden tot 90 graden, zowel naar links als naar rechts. Ook is het mogelijk de foto te vergroten of verkleinen en hiermee de focus te verplaatsen. Naast deze functionaliteiten biedt de EZ Mouse Tool ook wat aanvullende functionaliteiten. Er is een mogelijkheid tot het toevoegen van tekst, waarbij er keuze is in lettertype, lettergrootte, bold, italic, kleur, tekst uitlijnen links en rechts etc.

Geen onbelangrijk onderdeel in deze is natuurlijk de betaling. Om dit makkelijk en helder te houden, is er gekozen voor het implementeren van IDEAL. EZ Mouse werkt ook met actiecodes. Klanten kunnen middels deze codes een korting ontvangen. Bij het invullen van de bestelgegevens kunnen klanten een unieke actie code ingeven. Deze code moet overeen komen met een code die “achter” de webshop in het systeem is ingegeven. Zodra deze overeenkomt, wordt de korting direct verwerkt. Daarnaast wordt de code gekenmerkt als gebruikt en kan dus geen tweede keer meer gebruikt worden.

Ook zin gekregen in een mooie, persoonlijke muis of nieuwsgierig geworden naar de functionaliteiten? Neem een kijkje op www.ezmouse.com