Het is altijd zomer met Sunlightshop.nl!

Sunlightshop is een gerenommeerd bedrijf op gebied van zonnebanken, cosmetica, lampen en accessoires. Dankzij Intermix beschikt Sunlightshop over een gloednieuwe website en webshop.


Om het maximale resultaat uit de online mogelijkheden te halen, is Sunlightshop.nl helemaal op de schop gegaan. Het toonaangevende bedrijf zal zich specifiek gaan richten op de zakelijke markt en Intermix denkt mee in de stappen die gezet moeten worden in een online succes.

 
Intermix zet nieuwe technologieën in om Sunlightshop.nl een mooie lay-out te geven en goed vindbaar te maken. Een aantal voorbeelden van die nieuwe technologieën zijn het nieuwe CMS, de Google module en het nieuwste assortimentbeheer.

Bovendien worden er nieuwe visuele methodes gebruikt om de bezoekerservaring te optimaliseren. De nieuwe menustructuur met productgroepen zal ervoor zorgen dat de website krachtig overkomt!

 
De Google module zal het mogelijk maken dat Sunlightshop goed online vindbaar wordt. Men kan zelf bepalen op welke zoektermen men gevonden wil worden. 


Dus als u een keer genoeg heeft van de regen in Nederland, bent u bij Sunlightshop aan het goede adres. Met Sunlightshop.nl is het altijd zomer!