Howik

De website maakt nu gebruik van het Intermix CMS systeem, dat zeer makkelijk in gebruik is en de mogelijkheid biedt om de website zelf bij te houden en te vullen met nieuwe content.


Internet wordt meer en meer gebruikt om allerhande zaken op te zoeken. Dit alleen al was voor Howik genoeg reden om de huidige website te verhuizen naar Intermix, om zo gebruik te kunnen maken van hun specialisatie in zoekmachine optimalisatie. Op het eerste gezicht is er niet veel veranderd aan de website. Dit komt omdat de website inclusief design is overgezet. Aan de achterkant is echter des te meer veranderd. De website maakt nu gebruik van het Intermix CMS systeem, dat zeer makkelijk in gebruik is en de mogelijkheid biedt om de website zelf bij te houden en te vullen met nieuwe content.

Daarnaast is er een google module aan de website toegevoegd. Deze module is makkelijk te vullen door de gebruiker en zorgt ervoor dat er veel beter gescoord wordt op Google. Omdat de website via het CMS gemakkelijk zelf te onderhouden is, heeft de gebruiker bovendien de kans om allerhande SEO tip en tricks te verwerken in de tekst, wat de vindbaarheid uiteindelijk nog verder zal bevorderen. www.howik.nl