Keurhuis Nederland

Keurhuis Nederland is een bouwkundig advies- en inspectiebureau op het gebied van vastgoedbeheer in de ruimste zin van het woord.


Keurhuis Nederland legt objectief de bouwkundige kwaliteit vast. Bij gebreken wordt de oorzaak aangegeven en hoe deze kan worden opgelost. Dit kan zowel bij bestaande bouw, nieuwbouw of verbouw zijn. Keurhuis Nederland wordt vaak ingezet in het aankoopproces van vastgoed (woningen en bedrijfsonroerendgoed), geschillen, bouwkundige problemen, óf als een opdrachtgever zekerheid wil over de bouwkundige staat.

Intermix ontwikkelde voor Keurhuis Nederland een professionele website met hieraan gekoppeld een webshop. Online kunnen keuringen voor o.a. woningen en bedrijfspanden aangevraagd worden. Ook is de google module van Intermix geïntrigeerd, zodat een betere vindbaarheid op internet gewaarborgd wordt. De google module is uitgebreid door middel van conversie metingen, die laten zien welke pagina’s er daadwerkelijk voor zorgen dat bezoekers op de website terecht komen. www.keurhuis.nl