Kom-aan-tafel.nl , een online sfeerimpressie

Een nieuwe website voor het Sliedrechtse restaurant Kom Aan Tafel!

‘’ Ongeacht de grootte of afzetmarkt, de juiste internetstrategie heeft altijd meerwaarde’’

 

Kom Aan Tafel! is een sfeervol restaurant in het centrum van Sliedrecht en zij waren van mening dat internet, en daarmee een website, een meerwaarde zal zijn voor de onderneming. Kom Aan Tafel! kwam al gauw uit bij Intermix om het restaurant online een gezicht te geven.

 

Kom Aan Tafel! wilde de gezelligheid en ambiance van het authentieke dijkpand vertalen naar de website, zodat de website een extensie zou zijn van het restaurant. 
De nieuwe website geeft een goed inzicht in hoe het restaurant eruit ziet en zelfs een online rondleiding behoort tot de mogelijkheden! 


Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen en een kijkje te nemen op de menukaart.

 

De nieuwe website van Kom aan tafel is tevens geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en is dus op diverse manieren te bereiken.

 

Al met al kan er worden geconcludeerd dat de nieuwe website van Kom Aan Tafel! een ware uitbreiding is op het daadwerkelijke restaurant en echt een toegevoegde waarde is. Neem eens een kijkje op de (mobiele) website: http://www.kom-aan-tafel.nl en reserveer online uw tafeltje om de heerlijke gerechten te proeven.