Kozijnenwebwinkel, Custom made kozijnen!

Maatwerk producten niet langer uitsluitend voorbehouden aan de fysieke winkels.

Kozijnenwebwinkel.nu is een organisatie, waarbij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan en heeft daarom besloten de website te renoveren.

 

Van Boxtel en Intermix hebben de handen wederom ineen geslagen; Van Boxtel heeft het design op haar genomen en Intermix heeft de techniek hierachter verzorgd. De nieuwe website van Kozijnenwebwinkel.nu heeft een complete transformatie ondergaan.

 

Zo is het mogelijk om custom made kozijnen, deuren en schuifdeuren te bestellen in elke maat en kleur. Op deze manier kan elke klant zijn of haar ideale kozijn of deur samenstellen en de bijbehorende prijs bekijken. Tevens kan het product direct besteld worden. 

Hierna zullen de artikelen al binnen 4 tot 8 weken bij u geleverd worden.

Ook de montage kan door Kozijnenwebwinkel geregeld worden.

 

Daarnaast heeft Kozijnenwebwinkel.nu ook de beschikking over de Google-module van Intermix, hiermee wordt er hard aan gewerkt om de online vindbaarheid te maximaliseren.

 

Al met al kunnen Van Boxtel en Intermix concluderen dat de klantvriendelijkheid en service, die Kozijnenwebwinkel.nu beoogt uit te stralen, terugkomt in haar website. Neem een kijkje op www.Kozijnenwebwinkel.nu.