Lampen, meer dan licht!

Meer dan licht is van origine een lampen winkel in Bergen op Zoom. Het idee was duidelijk; het opzetten van een webshop waarin lampen gekocht kunnen worden.


Het assortiment is groot, naast de bekende kwaliteitsmerken Philips, Massive, Eseo, Eglo en Steinhauer, wordt ook de kwaliteisverlichting van Freelight, Masterlight en Wofi aangeboden. Zo is er voor iedere beurs een geschikte, maar bovenal bij uw specifieke interieur horende lamp. Bij het opzetten van een webshop is het erg belangrijk dat deze webshop ook goed gevonden wordt.

Bij het ontwikkelen van de website met bijbehorende webshop is er goed gekeken naar de functionaliteit van de webshop. Alles is logisch ingedeeld en door het achterliggende CMS systeem bovendien makkelijk zelf bij te houden en aan te passen. De Google module werd toegepast om ervoor te zorgen dat Meer dan licht voor iedereen vindbaar is. En dat is gelukt. De webshop trok zoveel bezoekers en klanten dat er inmiddels meerdere webshops met Google module opgezet zijn.