Maak kennis met Emmy's keuze!

Zou het niet leuk zijn om een website met webshop te starten, waarbij Emmy zelf iedere maand een outfit van de maand presenteert? Met deze unieke benadering gingen we aan de slag.

Onlangs heeft Intermix een website en webshop gerealiseerd voor Emmy’s Choice uit Capelle aan de IJssel. Bij deze website en webshop is er gebruik gemaakt van de Google module om de vindbaarheid te verhogen en de webshop tot een succes te maken.

Bij het realiseren van de website is er gekeken naar functionaliteit en duidelijkheid. Goed artikelbeheer is voor de webshop natuurlijk erg belangrijk. De module assortimentsbeheer van Intermix maakt het Emmy zeer eenvoudig om alle artikelen te beheren. Wanneer er een bestelling geplaatst wordt, krijgt Emmy hiervan een e-mail. Daarnaast kan zij te allen tijde een overzicht van lopende bestellingen oproepen. Alle klanten en bestellingen worden namelijk geregistreerd in de manager, wat het mogelijk maakt een duidelijk overzicht op te rapen. Dit overzicht geeft ook de status van de bestellingen aan. Alle handelingen kunnen eenvoudig online geregistreerd worden en de orders kunnen eenvoudig via de printfunctie uitgeprint worden.

Aan functionaliteit en duidelijkheid dus geen gebrek bij Emmy’s Choice. Nu is het natuurlijk ook nog erg belangrijk dat de webshop gevonden gaat worden. Om hier aan mee te helpen, bouwde Intermix de Google module in. Deze module is eenvoudig te vullen en draagt bij aan een betere vindbaarheid op Google. Er is zorgvuldig omgegaan met de assortimentskeuze, op welke basis de Google module ingezet is. Emmy’s Choice heeft zich verdiept in de zoekopdrachten van potentiele klanten en daar heel goed op ingespeeld. Wanneer klanten via de google module op een pagina van de webshop terechtkomen, komen zij direct op een pagina met alleen aan de zoekvraag gerelateerde informatie én de mogelijkheid om direct te bestellen. Deze opzet zorgt ervoor dat het potentiele kopers makkelijk en duidelijk gemaakt wordt om direct de juiste artikelen te bestellen.