Makita, dat vind ik ervan!

Productbeoordelingen, of ook wel reviews zijn onderdelen van webshops die een grote toegevoegde waarde kunnen bieden. De consument kan op deze manier zijn stem laten horen en andere consumenten adviseren of helpen in hun keuze.

 

Intermix heeft de productbeoordelingen volledig geautomatiseerd. Iedere klant van Makita krijgt na een bepaalde periode(na aankoop en gebruik van een Makita product) automatisch een e-mail waarin wordt gevraagd of hij/zij een beoordeling wil achterlaten. De klant kan een beoordeling schrijven over het product en bovendien kan hij/zij deze kracht bijzetten door middel van het toekennen van een cijfer ( sterretjes ). Deze beoordeling wordt ook door Google opgenomen in de zoekresultaten.

 

Door de productbeoordelingen krijgt men inzicht in de consumentenwaardering van de Makita-producten. Deze inzichten zijn erg waardevol. Zowel voor Makita zelf als voor de consument die op het punt staat om een aankoop te doen. Ook de zoekresultaten binnen Google worden aangevuld met klantbeoordelingen over de directe machines.