Materialen en expertise: Autoglasgereedschap.nl

Producten van goede kwaliteit en geleverd met deskundig advies. Autoglasgereedschap.nl verkoopt autogereedschappen en veiligheidsartikelen aan schadebedrijven, autogarages en ruitherstellers.


Een gloednieuwe webshop is het eerste resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Intermix en Autoglasgereedschap.

 

Autoglasgereedschap.nl is expert in het denken in praktijkoplossingen. Daarom bieden ze ook trainingen in het repareren en vervangen van autoruiten en allerlei andere veiligheidsartikelen. Autoglasgereedschap heeft het allemaal! Dankzij Intermix kan autoglasgereedschap zijn ambities de vrije loop laten gaan.

 

De gloednieuwe webshop is voorzien van allerlei mooie functionaliteiten. De webshop beschikt bijvoorbeeld over een overzicht van bestelhistorie en er worden gerelateerde artikelen weergegeven.

 

Bovendien is er een Google module in de webshop geïmplementeerd. Iedereen begrijpt dat de online vindbaarheid erg belangrijk is in de huidige digitale samenleving. De Google module maakt dit mogelijk. Autoglasgereedschap kan zelf bepalen op welke zoektermen men gevonden wil worden. De Google module richt de webpagina’s zodanig in dat de zoekresultaten geoptimaliseerd worden.

 

Autoglasgereedschap.nl,  waar kwaliteit en service voorop staat!