Nieuwe A5-catalogus van Makita

Er zal altijd een behoefte blijven aan een tastbare, papieren productcatalogus. Ook Makita blijft hieraan vasthouden. Niet alleen websites worden door Intermix verbeterd en aangepast, maar ook de papieren catalogus wordt elke keer verder geoptimaliseerd.


Makita is gespecialiseerd in professionele gereedschappen. Een goede service staat hoog in het vaandel en daar hoort een nette papieren catalogus bij. Vele klanten & dealers vinden nog steeds een papieren catalogus namelijk een stuk fijner dan een digitale variant.

De papieren catalogus van Makita is een aanvulling op de digitale website en vice versa. Dankzij Intermix is het produceren van de catalogus nu een stuk eenvoudiger en verloopt ook veel efficiënter. Bovendien is de belangrijkste nieuwigheid dat de catalogus in A5-formaat wordt geproduceerd. Een handzamer formaat dus!

Het toonaangevende bedrijf op gebied van professionele gereedschappen kan volledig zelf en eenvoudig de catalogus samenstellen vanuit het productassortiment. Makita heeft dus geheel zelf de regie in handen.Sommige klanten vinden de papieren versie fijner, sommige klanten kijken op de digitale manier naar de website.

Makita laat met de papieren catalogus zien dat zij, ook in de huidige digitale samenleving, blijven luisteren naar de klant.