Ook in de winter de zonwering van Pegero!

Pegero BV is al meer dan 40 jaar actief in Rotterdam en omstreken. Het bedrijf is toonaangevend in zonwering en kozijnen. Sinds 2007 is Pegero onderdeel van Paul & Paul.Voor elke wens op het gebied van IT kan Pegero aankloppen bij Intermix.


Intermix heeft zowel de website voor Pegero als de website voor Paul & Paul ontwikkeld. Via de websites kunnen consumenten eenvoudig een offerte aanvragen. Het assortiment is erg groot: van rolluiken tot serres en van vouwwanden tot horsystemen. Bovendien kunnen Pegero en Paul & Paul voorzien in de nieuwste technologie. Tegenwoordig kunt u bijvoorbeeld uw zonwering van afstand besturen met uw tablet of smartphone.
 

Dankzij de Google module van Intermix is de website goed vindbaar. Pegero kan zelf bepalen op welke zoektermen men gevonden wil worden. De Google module richt de webpagina’s zodanig in dat de zoekresultaten geoptimaliseerd worden.
 

Iedereen is zich bewust van het feit dat de online vindbaarheid van een website essentieel is. Of het nu zomer of winter is, of het nu warm of koud is, Pegero is in ieder geval vindbaar!