Paul & Paul Zonwering, chatmodule op de website

Klanten nóg sneller van dienst met de ingebouwde chatmodule.

Paul & Paul is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kozijnen, zonwering en serres. De twee broers Joop en Arie hebben in 2002 het bedrijf opgericht en sindsdien is het uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland met twee vestigingen in Rotterdam en Bergschenhoek. Paul & Paul hebben de service hoog in het vaandel staan en om bezoekers van de website nóg beter en sneller van dienst te kunnen zijn, heeft Intermix een chatmodule voor de website geïmplementeerd.


Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de eerste seconden van een websitebezoek bepalend zijn of de bezoeker blijft of niet. Service speelt hierin een belangrijke rol. Met de ingebouwde chatmodule van Intermix kunnen bezoekers op de website van Paul & Paul direct hun vraag stellen aan een van de medewerkers. Klanten hoeven op deze manier niet lang te zoeken naar het gezochte product of informatie, maar worden direct geholpen. Dankzij de chatmodule van Intermix wordt de conversie aanzienlijk verhoogd en blijft de service innovatief en vooruitstrevend!

 

De chatmodule van Intermix is een mooie toevoeging aan de huidige service mogelijkheden van Paul & Paul Zonwering. Bent u benieuwd naar chatmodule van Intermix? Neem dan een kijkje op de website! www.paulenpaul.nl