Publisher module

Ondanks dat het bekijken van producten via internet steeds meer terrein wint, zal de papieren catalogus altijd een belangrijke positie blijven houden in vele markten.


Niet alleen omdat niet overal internet is, maar simpelweg omdat een papieren catalogus nou eenmaal prettig bladert. De papieren catalogus neemt dus nog altijd een belangrijke plek in de bedrijfsvoering in. Het samenstellen van zo een catalogus is dankzij de Publisher module van Intermix een stuk eenvoudiger geworden. Vanuit de online database waarin je al jouw groepen, producten, afbeeldingen en alle soorten productspecificaties heeft staan, moet het mogelijk zijn om geheel geautomatiseerd een papieren catalogus te genereren. Naast een enorme efficiëntie slag, wordt eveneens het foutenratio sterk terug gedrongen. De Publisher module werkt samen met de module assortimentsbeheer en is maakt dit mogelijk. Eigenlijk draait het erom dat je de informatie die je al ingevoerd hebt in assortimentsbeheer kunt inzetten voor het maken van een catalogus, waardoor je geen dubbele werkzaamheden uitvoert.

Binnen de Publisher is er keuze uit diverse templates. Hiermee kun je gemakkelijk bepalen welke verschillende opmaaktypes je wilt gebruiken voor de catalogus. Bovendien is het bijzonder makkelijk om hoofdstukken aan te maken en losse pdf’s toe te voegen. Selecteer de producten die u in de catalogus wilt hebben en kies hierbij de juiste templates. De preview functie biedt de mogelijkheid om vooraf de catalogus te bekijken. Zo kun je nog bijschaven en eventuele wijzigingen doorvoeren alvorens de catalogus te laten drukken. Wanneer je klaar bent met de selecties en tevreden over de inhoud van de catalogus, genereer je met 1 druk op de knop een printklare pdf, die rechtstreeks naar de drukker verzonden kan worden. Het samenstellen van een catalogus is nog nooit zo makkelijk geweest!