Radiobeurs - Voorraadbeheer

Radiobeurs Tilburg is al ruim 60 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. De uitgebreide klantenkring is zeer divers. De webshop zorgt ervoor dat klanten ook online hun bestellingen kunnen plaatsen.


Radiobeurs Tilburg is al ruim 60 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. De uitgebreide klantenkring is zeer divers: van enthousiaste amateurmuziek-beoefenaars en audio/video gebruikers tot studenten aan het conservatorium/Rockacademie, maar ook artiesten die optreden in popcentrum 013 weten de weg naar Radiobeurs Tilburg inmiddels te vinden. Daarnaast zorgt de webshop ervoor dat klanten ook online hun bestellingen kunnen plaatsen.

Hierdoor ontstond de behoefte aan een voorraadsysteem. Intermix maakte het binnen de huidige manager mogelijk de aantallen en binnengekomen artikelen bij te werken. Het tonen van aantallen is op de webshop echter niet nodig. Wanneer er een bestelling binnenkomt, wordt dit automatisch afgeboekt te worden van de voorraad. Wanneer een klant van een bepaald artikel meer wil bestellen dan de voorraad toelaat, verschijnt er een melding met het aantal stuks op voorraad en de levertijd voor eventueel bij te bestellen stuks. Zo kan de klant altijd kiezen voor het aanpassen van het aantal, of het accepteren van de levertijd.